360 graden video


ontdek een compleet nieuwe wereld

360 graden video

Met de komst van virtual reality en een wereld aan apps, is het ook tijd voor augmented reality. Augmented reality is de techniek waarmee we 3D objecten of animatie plaatsen in de echte wereld door de lens van een mobiel device zoals een tablet of smartphone. Door een marker bepalen we de locatie van het te tonen 3D beeld en zo kan je de animatie bekijken, draaien, beinvloeden met buttons in de app en ga maar door. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een toepassing mogelijk met augmented reality. Denk aan nieuwe producten tonen boven een tafel, waar je met jouw publiek naar kijkt terwijl je een presentatie geeft. Of eenvoudiger gedacht, een interactief visitekaartje. Maar ook educatieve mogelijkheden. Zo kunnen we lesstof tot leven brengen door het letterlijk uit het boek te laten springen.

virtual reality

Doordat dit alles ergens vandaan moet komen om getoond te kunnen worden, is er een server nodig en een app. We kunnen een unieke app ontwikkelen specifiek voor jullie project, maar ook gebruik maken van een bestaande app. Om het kostenplaatje wat te bewaken is het zo mogelijk om voor gunstige budgetten geweldige producties te realiseren. Hoe je het ook wendt of keert, er is een app nodig om augmented reality te tonen. Maar we denken graag met jullie mee om zo iedereen advies op maat te kunnen geven.

360 graden video voor jullie

We vinden 360 graden video en animatie geweldig. Het brengt ons vakgebied van 3D animatie nog meer tot leven door het interactief te maken. We zien ook dat de markt verschuift. Naast reguliere animatie films en bedrijfsvideos worden virtual reality en 360 graden video steeds meer een begrip. Door onze ervaring als 3D animatie studio, creëren we een voorsprong op technisch en creatief vlak. Waar de 3D animaties over het algemeen nog vrij beperkt ogen, kunnen wij op overweldigende wijze 3D animatie presenteren als een 360 graden video.

Zijn jullie benieuwd naar mogelijkheden of hebben jullie zelf al creatieve ideeën? Laten we eens vrijblijvend een gesprek aangaan over de mogelijkheden die 360 graden video met 3D animatie jullie kunnen bieden.