3D gameshow promotie


om jullie TV format op unieke wijze te presenteren

Greenscreen montage

De afgelopen jaren hebben we mooie formats mogen presenteren voor verschillende bedrijven. Om de juiste methode te kiezen voor een gameshow promo of promotie van een TV format, is de overweging toch vaak budgettair. Logisch. Daarom hebben we als animatiestudio gekeken naar oplossingen welke een geweldig resultaat en een goed prijskaartje combineren. Greenscreen opnames is daar een geweldig voorbeeld van. We plaatsen een publiek en deelnemers van een gameshow concept voor een groene doek, welke we daarna weghalen in nabewerking. We bouwen met onze 3D software de hele studioset om deze mensen heen en voila! Het lijkt alsof de show al bestaat en kan investeerders een geweldige sneak preview geven van hoe een TV format gaat worden.

Computer graphics

De combinatie van videomateriaal en een 3d set is voor veel partijen de juiste oplossing. Maar dit ligt natuurlijk wel aan het concept. Soms is het beter om alles in een virtuele wereld te laten doen. Denk bijvoorbeeld aan TV formats waarbij de deelnemers extreme activiteiten moeten verrichten. We kunnen in zo'n geval kiezen 3D karakters te plaatsen in een virtuele wereld.

Hoe ziet jullie TV format er uit?

Wij kunnen hier allerlei toffe presentatiemogelijkheden opperen, maar waar het echt om draait is een advies op maat. Per concept is een uniek plan nodig en daar in willen wij meedenken. Laten we eens brainstormen en kijken op welke creatieve wijze we jullie idee om kunnen zetten naar een verkoopbaar product.