De Kubies | 3D karakter animatie voor Groningen Bereikbaar

3D karakter animatie voor Groningen Bereikbaar

In samenwerking met LaCompagnie heeft Bigpixel een reeks van korte animaties gemaakt voor Groningen Bereikbaar. De animaties zijn getoond op lokale televisie en online. Door middel van 3D karakter animatie en compositing in video is het mogelijk op verfrissende manier uw boodschap over te brengen naar de doelgroep.


Zoekt u een ervaren en professionele animatiestudio om 3D visualisaties te laten maken?

26 juni 2015

Groningen Bereikbaar | 3D karakter animatie

In samenwerking met LaCompagnie heeft Bigpixel een reeks van korte animaties gemaakt voor Groningen Bereikbaar. De animaties zijn getoond op lokale televisie en online. Door middel van 3D karakter animatie en compositing in video is het mogelijk op verfrissende manier uw boodschap over te brengen naar de doelgroep. Meer weten?
26 juni 2015

Gemeente Utrecht | 3D animatie

Bigpixel heeft in samenwerking met Bedrijfsbeelden een volledig 3D geanimeerd popup boek geproduceerd. Een geweldige manier om veel informatie op een verfrissende manier weer te geven.
15 januari 2015

Ziggo | TV Commercial

Bigpixel maakte voor Ziggo.TV een commercial, waarin bekende 3D karakter animaties de hoofdrol in een reallife setting spelen. We hebben de karakters eerst gemodelleerd en vervolgens geanimeerd. Daarna hebben we ze geïmplementeerd in het opgenomen videomateriaal, zodat het lijkt alsof ze zich real time door het decor bewegen. Dankzij de karakters krijgt de commercial een geheel eigen identiteit, die naadloos aansluit bij de doelstelling die Ziggo.TV voor ogen heeft.
15 januari 2015

3D promos en pitches| Gameshow Format

Bigpixel maakt voor de Nederlandse TV promo maker, editor en regisseur Calavatra diverse 3D geanimeerde TV-promos. Een uitermate effectieve manier om tegen relatief lage kosten potentiële investeerders en klanten mee te nemen in de sfeer van het uitgedachte format. In het voorbeeld van ‘I BET YOU’ hebben we behalve de studiosetting ook de kandidaten, alsmede het publiek 3D geanimeerd en daarmee de realiteit zo dicht mogelijk benaderd binnen een relatief klein budget.