Karakter animatie | Fitter Nederland

Hippe uitleganimatie

Bigpixel heeft samen met Made By Media een leuke 3D karakter animatie geproduceerd om de toegevoegde waarde van Fitter Nederland voor bedrijven uit te leggen.

Op zoek naar een leuke, frisse en vernieuwende manier om uw verhaal te vertellen? Bigpixel is ervaren in het maken van infomercials en uitleganimaties, zowel 3D als 2D.


Zoekt u een ervaren en professionele animatiestudio om 3D visualisaties te laten maken?

19 juli 2016

Fitter Nederland | Uitleganimatie

In samenwerking met Made By Media heeft Bigpixel een 3D karakter uitleg animatie geproduceerd wat het proces van Fitter Nederland uitlegt. Op zoek naar een leuke, frisse en vernieuwende manier om uw verhaal te vertellen? Bigpixel is ervaren in het maken van infomercials en uitleganimaties, zowel 3D als 2D.
4 februari 2016

Remeha | 3D animatie voor kerstgroet

Bigpixel heeft met 3D karakter animatie een originele kerstgroet geproduceerd voor Remeha. Een leuke en creatieve manier om het jaar af te sluiten. Op zoek naar een leuke, frisse en vernieuwende manier om uw verhaal te vertellen? Bigpixel is ervaren in het maken van infomercials en uitleganimaties, zowel 3D als 2D.
26 juni 2015

ROC Nijmegen | Karakter animatie

Bigpixel heeft in samenwerking met Made By MEdia een 3D karakter animatie geproduceerd om studenten informatie te geven over stage. Op zoek naar een leuke, frisse en vernieuwende manier om uw verhaal te vertellen? Bigpixel is ervaren in het maken van infomercials en uitleganimaties, zowel 3D als 2D.
9 maart 2015

Cashville Kidz | Televisieserie

Bigpixel maakte in samenwerking met animatie studio Artisark in India seizoen 2 van de kinderserie Cashville Kidz. Een kinderserie wat ons meeneemt in de wereld van een groep kinderen op avontuur. Kinderen leren spelenderwijs hoe de wereld van het geld werkt. Cashville Kidz is een prachtig voorbeeld van hoe met behulp van goede verhalen in combinatie met dynamische 3D animaties een ‘levensechte’ virtuele wereld kan worden gecreëerd. Bigpixel is verantwoordelijk voor de art direction, regie, animatieregie, modeling, rendering en compositing. Artisark verzorgde de scripts, voiceovers en de animatie.