Karakter animatie | Fitter Nederland

Hippe uitleganimatie

Bigpixel heeft samen met Made By Media een leuke 3D karakter animatie geproduceerd om de toegevoegde waarde van Fitter Nederland voor bedrijven uit te leggen.

Op zoek naar een leuke, frisse en vernieuwende manier om uw verhaal te vertellen? Bigpixel is ervaren in het maken van infomercials en uitleganimaties, zowel 3D als 2D.


Zoekt u een ervaren en professionele animatiestudio om 3D visualisaties te laten maken?

19 juli 2016

Fitter Nederland | Uitleganimatie

In samenwerking met Made By Media heeft Bigpixel een 3D karakter uitleg animatie geproduceerd wat het proces van Fitter Nederland uitlegt. Op zoek naar een leuke, frisse en vernieuwende manier om uw verhaal te vertellen? Bigpixel is ervaren in het maken van infomercials en uitleganimaties, zowel 3D als 2D.
4 februari 2016

KWS Plastic Roads | Proces animatie

Bigpixel ontwikkelde een full length 3D animatie voor KWS. Een procesanimatie van een revolutionaire ontwikkeling. Wilt u ook uw processen of innovatie visualiseren en naar uw doelgroep brengen op een duidelijke, indrukwekkende wijze?
4 februari 2016

Remeha | 3D animatie voor kerstgroet

Bigpixel heeft met 3D karakter animatie een originele kerstgroet geproduceerd voor Remeha. Een leuke en creatieve manier om het jaar af te sluiten. Op zoek naar een leuke, frisse en vernieuwende manier om uw verhaal te vertellen? Bigpixel is ervaren in het maken van infomercials en uitleganimaties, zowel 3D als 2D.
26 juni 2015

Groningen Bereikbaar | 3D karakter animatie

In samenwerking met LaCompagnie heeft Bigpixel een reeks van korte animaties gemaakt voor Groningen Bereikbaar. De animaties zijn getoond op lokale televisie en online. Door middel van 3D karakter animatie en compositing in video is het mogelijk op verfrissende manier uw boodschap over te brengen naar de doelgroep. Meer weten?