Specialist in het maken van
2D en 3D animaties.


Animaties die op een duidelijke, overtuigende en vernieuwende manier
uw verhalen en ideeën inhoud en vorm geven.

Animaties kunnen gebruikt worden om op eenvoudige wijze complexe processen uit te leggen, maar ook ter promotie. Daarnaast kunnen we natuurlijk uw logo animeren, om een presentatie of productie naar een hoger niveau te tillen.
Naast al deze toepassingen, is Bigpixel gespecialiseerd in het animeren van karakters voor televisie en film. Denk bijvoorbeeld aan kinderprogramma’s, commercials en series, die zich afspelen in een volledige 3D gebouwde omgeving of computer-graphics in combinatie met video materiaal.

Full service animatie studio

Dit houdt concreet in dat we naast onze meest voorkomende diensten op elke denkbare manier animatie weten te implementeren in verscheidene producties. Denk bijvoorbeeld aan logo animaties, motion graphics, architectuur visualisaties en animaties, vastgoed promotie in de vorm van artist impressions, 3D sets voor gameshows en televisieprogramma's en nog veel meer. Animatie brengt verhalen tot leven, het beweegt de kijker en kan een emotie overbrengen die stille beelden moeilijk kunnen. Hierdoor is animatie uitermate geschikt om te gebruiken in erg uiteenlopende producten.