Online video of animatie nodig?


kies voor een 2d of 3d animatie

Online video

Met een goede online video kun je de wereld laten zien hoe het er aan toe gaat binnen jullie bedrijf. Of het nu gaat om een videoregistratie of animatie, bij Bigpixel ben je aan het goede adres. Met jaren ervaring als animatiestudio weten we precies wat nodig is om een verhaal op creatieve wijze te presenteren aan jullie publiek.

2D of 3D animatie

Als animatiestudio zijn wij van mening dat 2D en 3D animaties elke boodschap op geweldige wijze kunnen presenteren aan jullie doelgroep. En of dit 2D of 3D betreft ligt aan de situatie. Maar naast animatie willen wij ook de optie bieden online videos te maken. We pleiten er echter wel voor dit in combinatie met geanimeerde elementen te doen, de zogenaamde motion graphics. Hiermee kun je verder denken dan een pure videoregistratie. Kortom, er zijn eindeloze mogelijkheden.

Advies op maat

Om er achter te komen of een online bedrijfsfilm of video het juiste is voor jullie, of juist een animatie, lijkt het ons geweldig een keer samen koffie te drinken en dit te bespreken. We leren elkaar kennen, kijken of er een klik is, en kunnen ondertussen creatieve oplossingen bedenken om jullie boodschap zo overtuigend mogelijk bij jullie doelgroep te brengen.