Verhalen vertellen is onze passie


 
Bigpixel wil verhalen vertellen. Verhalen die wij tot leven wekken met behulp van geavanceerde 2D of 3D animaties en visualisaties. Dat is onze passie en daarin willen we het verschil maken. We zien onszelf als regisseur binnen een virtuele wereld. Het verfilmen van het script gebeurt softwarematig vanachter de computer. En zoals een goede film beklijft op inhoud en goed acteerwerk. Zo streven wij altijd naar het realiseren van tijdloze, kwalitatief hoogwaardige 2D of 3D animaties en visualisaties.

Kwaliteit is altijd leidend

Bigpixel staat voor kwaliteit. Een akkoord van de opdrachtgever is fijn maar niet ons enige streven. Wij willen onze naam kunnen verbinden aan ons werk, we zijn altijd op zoek naar dat beetje extra wat die productie weer een stap verder helpt. Dat kan zich uiten in het acteerwerk van karakters, de combinatie van stem, graphics en muziek en door zeer kritisch te zijn op een script en het design. Daarnaast voeren we een strakke planning met een projectmanager die scherp is op alle details zodat je als opdrachtgever altijd van tevoren weet waar je aan toe bent.

Het Bigpixel team

Met een gedreven team werken wij aan heel diverse producties. Wij hebben generalisten met ieder een eigen specialisme. Hierdoor staan wij op veel vlakken sterk. Hebben we het idee dat er voor bepaalde elementen andere kwaliteiten nodig zijn dan hebben we een zeer getalenteerde groep van freelancers om ons heen die we intussen al jaren kennen en waarvan we weten wat we er aan hebben. Voor raakvlakken zoals online marketing, social media, webbouwers, etc. werken we samen met bedrijven die hier sterk in zijn. Deze samenwerkingen hebben zich in de loop der jaren bewezen en maakt dat we op efficiënte wijze heel veel vraagstukken kunnen invullen.