Verhalen vertellen

Als 3D designer is het ontwerpen, modelen en animeren van 3D karakters je op het lijf geschreven, daarnaast kan je zelfstandig animatie projecten aan, kan je samenwerken, kan je stagiaires aansturen, heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je gewend aan deadlines en ben je niet te beroerd om dat beetje extra te geven waar nodig.


Jij

Kan omgaan met klanten, je ontwerpen presenteren en vindt het leuk en uitdagend om meerdere projecten tegelijk te doen, toont initiatief, denkt mee met onze missie en strategie en hebt frisse ideeen die ons als designers en de hele studio helpen om een steeds hoger niveau te behalen.


Jouw profiel

Je hebt Kunstacademie of vergelijkbare opleiding in binnen- of buitenland gevolgd

Ondanks je ervaring in een studio of als zzp-er ben je jong

Je hebt kwalitatief hoogwaardig werk in je portfolio

Je vindt het een uitdaging om samen met een jonge hard groeiende studio mee te groeien en te pieken.

Je bent ervaren in Maya en After Effects


Ben jij onze nieuwe guru?

De functie betreft een full time betrekking, je werkt binnen een hecht, collegiaal en professioneel team voor uiteenlopende opdrachtgevers en projecten in binnen en buitenland.


Interesse? Bel dan met Alexander Otto (06 - 30 19 37 94) of stuur je motivatie en CV naar alexander@bigpixel.nl


 

Wij zoeken versterking


 

  


Onze vacature(s)                    


 

We krijgen het steeds drukker en zoeken daarom versterking..


Wie is Bigpixel

Bigpixel is gespecialiseerd in het maken van 2D en 3D animaties, het animeren van karakters, animaties voor bedrijven, televisie en film. Denk hierbij aan uitleganimaties, kinderseries en commercials. Wij zijn voortdurend actief met de nieuwste technieken waaronder VR en AR voor o.a. medische toepassingen.

Daarnaast kunnen wij met trots melden de beste korte animatiefilm 2017 te hebben geanimeerd, bekroond met een Gouden Kalf en winnaar bij het HAFF 2017.

Hier bij Bigpixel houden we van meedenken en zijn we creatief in onze oplossingen. We produceren op hoog niveau en gaan we altijd voor het maximale resultaat. We willen onze naam met trots onder ieder opgeleverd project kunnen zetten.

Onze opdrachtgevers staan centraal; Wat vinden ze belangrijk? Wat willen ze bereiken? Wie gaan er naar kijken? Waarop moet je letten? Hoe gaan we te werk? Op deze manier zijn we altijd in staat om met een Groningse nuchterheid advies op maat te geven.

Wij hebben een informele sfeer, zijn flexibel en realistisch.

 
Vacature: Ervaren 3D Designer / GeneralistWat kunnen wij van jou verwachten..

●         Je hebt een indrukwekkend portfolio.

●         Je bent zelfstandig en ervaren met ontwerpen in Adobe software en Autodesk Maya of Blender, 5+ jaar ervaring is een pre.

●         We zoeken een invulling van een lead / regie functie in de vorm van een 3D generalist, je bent naast het productie werk in staat om leiding te geven en klanten te woord te staan.

●         Kwaliteit, verantwoordelijkheid en resultaat zijn voor jou vanzelfsprekend.

●         Naast je grote zelfstandigheid ben je ook een teamspeler.

●         Je kunt goed overweg met tijdsdruk en je hebt focus op je lopende projecten en weet slimme efficiënte oplossingen te vinden.

●         Je hebt een verfijnd gevoel om een vertaalslag te maken van opdracht naar beeld en weet hoe je een verhaal moet vertellen.

●         Je bent communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als in de Engelse taal.

●         Naast bovenstaande formaliteiten ben je natuurlijk gezellig, heb je humor en kunnen we je ook nog eens op een klant afsturen om een ontwerp te presenteren of om bij te staan in een brainstormsessie.

Wat kun je van ons verwachten..  

●         Een inspirerende, informele werkomgeving

●         Bizarre maar geniale collega’s

●         Een marktconforme maandelijkse compensatie

●         ruimte voor een privéleven

●         Werken voor boeiende opdrachtgevers, groot en klein, Nationaal en Internationaal.

 

Interesse? Mail ons dan je motivatie en CV!  info@bigpixel.nl

Voor meer informatie bel Jeroen Hoekstra – 06 2157 0960