Promotiefilm of animatie nodig?


kies voor een 2d of 3d animatie

Promotiefilms

Met een goede promotiefilm kun je de wereld laten zien hoe het er aan toe gaat binnen jullie bedrijf of een nieuw product tonen. Dit is geweldig, maar heeft ook beperkingen. Zo is het lastig processen uit te leggen d.m.v. een bedrijfsfilm of video. Daarnaast is een promotiefilm een kostbaar product. Natuurlijk hoeft dit niet te betekenen dat een promotiefilm nooit een goede keuze is. Er zijn genoeg situaties waarin een video een beter beeld schetst dan een animatie, maar overweeg dit goed. Daarnaast is binnen promotiefilms ook de mogelijkheid toevoegingen te plaatsen d.m.v. motion graphics. Dit zijn geanimeerde grafische elementen om de boodschap nog sterker te maken.

2D of 3D animatie

Als animatiestudio zijn wij van mening dat 2D en 3D animaties elke boodschap op geweldige wijze kunnen presenteren aan jullie doelgroep. En of dit 2D of 3D betreft ligt aan de situatie. Maar naast animatie willen wij ook de optie bieden bedrijfsfilms te maken. We pleiten er echter wel voor dit in combinatie met geanimeerde elementen te doen, de zogenaamde motion graphics. Hiermee kun je verder denken dan een pure videoregistratie. Kortom, er zijn eindeloze mogelijkheden.

Advies op maat

Om er achter te komen of een promotiefilm of video het juiste is voor jullie, of misschien juist een animatie, lijkt het ons geweldig een keer samen koffie te drinken en dit te bespreken. We leren elkaar kennen, kijken of er een klik is, en kunnen ondertussen creatieve oplossingen bedenken om jullie boodschap zo overtuigend mogelijk bij jullie doelgroep te brengen.