Cashville Kidz| Televisieserie

Wij presenteren Cashville Kidz

Bigpixel maakte in samenwerking met animatie studio Artisark in India seizoen 2 van de kinderserie Cashville Kidz. Een kinderserie wat ons meeneemt in de wereld van een groep kinderen op avontuur. Kinderen leren spelenderwijs hoe de wereld van het geld werkt. Cashville Kidz is een prachtig voorbeeld van hoe met behulp van goede verhalen in combinatie met dynamische 3D animaties een ‘levensechte’ virtuele wereld kan worden gecreëerd.

 

Bigpixel is verantwoordelijk voor de art direction, regie, animatieregie, modeling, rendering en compositing. Artisark verzorgde de scripts, voiceovers en de animatie. 


Zoekt u een ervaren, professionele animatiestudio voor het realiseren van uw script voor een TV-serie?

9 maart 2015

Cashville Kidz | Televisieserie

Bigpixel maakte in samenwerking met animatie studio Artisark in India seizoen 2 van de kinderserie Cashville Kidz. Een kinderserie wat ons meeneemt in de wereld van een groep kinderen op avontuur. Kinderen leren spelenderwijs hoe de wereld van het geld werkt. Cashville Kidz is een prachtig voorbeeld van hoe met behulp van goede verhalen in combinatie met dynamische 3D animaties een ‘levensechte’ virtuele wereld kan worden gecreëerd. Bigpixel is verantwoordelijk voor de art direction, regie, animatieregie, modeling, rendering en compositing. Artisark verzorgde de scripts, voiceovers en de animatie.
15 februari 2015

Jokie | Televisieserie

Bigpixel maakte alle 3D animaties voor de op RTL8 uitgezonden avonturen van ontdekkingsreiziger Jokie. De eerste aanzet voor de animatie kwam voort uit een verzoek van de Efteling, waardoor we de eerste dertig afleveringen van Jokie in 3D mochten ‘regisseren’. Jokie is een prachtig voorbeeld van hoe met behulp van goede verhalen in combinatie met dynamische 3D animaties een ‘levensechte’ virtuele wereld kan worden gecreëerd.