Hippe en komische karakteranimatie


om jullie boodschap te vertellen

3D of 2D Karakteranimatie

Humor en creativiteit zijn onmisbare ingredienten als het gaat om het vertellen van jullie boodschap. Door te kiezen voor een karakteranimatie in plaats van een standaard uitleganimatie is het mogelijk een persoonlijkheid te realiseren welke op emotioneel vlak jullie doelgroep kan bereiken. Laten we eerlijk zijn, alles draait uiteindelijk om een gevoelsbeleving. Ook als je naar een animatie of video kijkt. Welk gevoel roept het op? Wordt ik er blij van of emotioneel of misschien wel verveeld. Daarom is een karakteranimatie vaak een goede keuze om jullie publiek om hippe, vlotte en boeiende wijze het verhaal te laten vertellen.

Karakter design

Of het nu gaat om 2d of 3d karakter animatie, wij kiezen er altijd voor de karakters op maat te maken. Natuurlijk hebben wij ook kant-en-klare opties liggen, maar zelfs daarmee kiezen we voor unieke combinaties. De motivatie hierachter is simpel, elk verhaal is immers uniek. Nadat we weten welke sfeer en boodschap gemaakt dient te worden, gaan we achter de tekentafel kruipen. We maken enkele schetsen en gaan dit een paar keer heen en weer sturen. En wanneer we allemaal enthousiast zijn, kunnen wij beginnen er een geweldige animatie om heen te bouwen.

Karakteranimatie, iets voor jullie?

De belangrijkste vraag is natuurlijk of dit een geschikte manier is om jullie boodschap te vertellen aan jullie doelgroep. Dit kunnen wij niet bepalen, maar we kunnen wel advies geven hierover. Laten we daarom eens brainstormen over jullie visie en boodschap. Ongetwijfeld kunnen we iets geweldigs bedenken samen.