Videomarketing met video en animatie


door de combinatie van beide

Videomarketing

Videomarketing, weer zo'n term die we overal en nergens treffen. Is dit wel zo relevant voor jullie? Wij denken van wel. Het gaat niet zo zeer om het fenomeen videomarketing, als de gedachtegang achter elke video of animatie. Wij als animatiestudio produceren hippe videos en animaties, maar vergeten nooit het communicatie aspect er achter. Alles wat we maken draait om de boodschap, welke we zo efficient en ludiek mogelijk bij de doelgroep willen brengen. Daarnaast willen we graag meedenken over mogelijkheden hoe een animatie in jullie marketingplan past.

2D of 3D animatie

Als animatiestudio zijn wij van mening dat 2D en 3D animaties elke boodschap op geweldige wijze kunnen presenteren aan jullie doelgroep. En of dit 2D of 3D betreft ligt aan de situatie. Maar naast animatie willen wij ook meedenken over de marketing doeleinden en hoe dit te vertalen naar een spetterende animatie. Zo kunnen we specifieke animaties maken voor social media, jullie website en bijvoorbeeld op beurzen.

Advies op maat

Wij kunnen pas een passend advies geven als we jullie situatie, bedrijf, product en visie leren kennen. Daarom lijkt het ons geweldig eens te brainstormen onder het genot van verse koffie.