Virtual Reality met 3D animatie


een vernieuwende manier om jullie boodschap te presenteren

Virtual Reality

Vanwege de enorme opkomst van virtual reality ( VR ) zijn wij als animatiestudio hier vroegtijdig mee aan de slag gegaan. Onze verwachting is dat op korte termijn VR de animatie, video, film en gaming markt over zal nemen. Wat voor ons en voor jullie belangrijk is en blijft, is natuurlijk de praktische toepassing en het kostenplaatje. Doordat wij als animatiestudio een voorsprong hebben gecreëerd op technisch vlak, kunnen we voor goede prijzen ook kwalitatief goede VR belevingen realiseren. Of het nu is voor een product presentatie, een bedrijfsfilm, commercial, uitleganimatie of serious gaming, Bij Bigpixel denken we graag met jullie mee voor het optimale resultaat.

360 video

Wanneer we 3D animaties maken is het een relatief kleine stap dit te verwerken in een 360 graden beeld. Daardoor kunnen we voor vergelijkbare tarieven dit realiseren. Daarnaast beschikken we over apparatuur en software om dit te combineren met 360 video beelden. We kunnen er kort over zijn; als jullie iets creatiefs zoeken op het gebied van virtual reality, laten we dan snel eens een bakkie doen.

Virtual Reality, iets voor jullie?

Wij kunnen van de daken schreeuwen dat jullie een innovatieve virtual reality ervaring nodig hebben, maar is dit wel het geval? Het lijkt op dit moment erg aantrekkelijk om in allerlei vormen virtual reality of 360 graden video te verwerken en dat is ook terecht. Een virtual reality ervaringen kan de kijker echt een WOW effect geven, maar is ook functioneel. Je kan op unieke wijze onderwerpen belichten gecombineerd met een overweldigende ervaring. Denk aan het uitleggen van technische apparatuur of processen, neem kijkers mee door nieuwe bouwkundige ontwikkelingen of zelfs het menselijk lichaam in. Kortom, je kunt het zo gek niet bedenken of virtual reality in combinatie met 3D animatie is een aanvullende dienst op de gebruikelijke media uitingen.

Zijn jullie benieuwd naar mogelijkheden of hebbenj ullie zelf al creatieve ideeen? Laten we eens vrijblijvend een gesprek aangaan over de mogelijkheden die virtual reality met 3D animatie jullie kunnen bieden.