Visual effects in animatie en film


verleg de grenzen van beeld en animatie

Special effects

Onze kracht ligt in het verzinnen van creatieve oplossingen om jullie boodschap zo overtuigend mogelijk te vertellen. Dit gaat vaak gepaard met visuele effecten welke we over video of animatie plaatsen. Het kan simpelweg gaan om rookeffecten, explosies en dergelijken, maar ook om complexe beeldmanipulatie. Met onze ervaring en expertise kun je het zo gek niet bedenken!

Simulatie

Veel van de special effects die we maken in films en animatie projecten hebben te maken met het nabootsen van de werkelijkheid. Dit kan gaan om watersimulaties, vuur, rook en nog veel meer. We gebruiken daarom ook simulatiesoftware om dit zo realistisch mogelijk weer te kunnen geven.

Dat beetje extra

Een videoproductie met dat beetje extra. Dat extra beetje dat het juist de WOW factor geeft. Wij geloven sterk in details en daarom vinden we het erg belangrijk dit in alles door te voeren, dus ook in visual effects. Maar elk project is uniek en heeft daarom ook unieke effecten nodig. Laten we eens brainstormen onder het genot van een kop verse koffie.