Onze werkwijze onderscheidt zich in volledigheid


van A-Z video en animaties produceren

3D animatie traject

Doordat we al enige tijd onderweg zijn, hebben we de mogelijkheid kleine en grote producties volledig in-house te produceren. Maar hoe ziet zo'n traject er nu uit? Laten we beginnen bij het begin. Jullie idee. Op een bepaald moment hebben jullie bedacht dat een animatie de juiste manier is om een boodschap te presenteren aan jullie doelgroep. Geweldig. Met dit idee en jullie visie zullen wij een conceptueel voorstel doen. Als we hier over uit zijn, kunnen wij beginnen met het maken van alle onderdelen en dit opzetten. De design keuzes hierin worden uiteraard met jullie overlegd. Wanneer we hier helemaal happy mee zijn beginnen we met een zogenaamde animatic, ofwel een moving storyboard. Hier kunnen we de basis onderdelen en timing zien. Jullie kunnen beoordelen of alles er in zit en de basisopzet goed is. En daarna mogen we beginnen met animeren. Alles loopt vloeiend en we geven alles hippe materialen en kleur.

Van A-Z

Wij onderscheiden ons o.a. doordat we alles in-house kunnen produceren. We ontwerpen en animeren alles van begin tot einde. Maar een geanimeerde 3D omgeving is niet het eindproduct. Dit moet nog gerenderd worden en daarna nog door een nabewerkingsronde. Renderen is het omzetten van 3D informatie tot afbeeldingen. Met 25 afbeeldingen hebben we 1 seconde animatie. Dit kan uren of zelfs dagen duren. Gelukkig hebben wij een renderfarm om dit te doen. Een renderfarm is een kamer gevuld met tientallen computers, welke constant afbeeldingen aan het genereren zijn. Wat eerder dagen duurt, kunnen wij nu in een aantal uur realiseren. Al deze honderden afbeeldingen zetten wij dan achter elkaar en bewerken we om een geweldig eindresultaat te genereren.

Full service animatie partner

Zijn jullie op zoek naar een full service animatie partner? Wij faciliteren graag het gehele productieproces van A tot Z. Maar onze workflow is ook zo ingericht dat we op eenvoudige wijze kunnen samenwerken met verschillende partijen op verschillende locaties. Kortom, laten we eens afspreken om de mogelijkheden te bespreken.