Karakter animatie | Fitter Nederland

Hippe uitleganimatie

Bigpixel heeft samen met Made By Media een leuke 3D karakter animatie geproduceerd om de toegevoegde waarde van Fitter Nederland voor bedrijven uit te leggen.

Op zoek naar een leuke, frisse en vernieuwende manier om uw verhaal te vertellen? Bigpixel is ervaren in het maken van infomercials en uitleganimaties, zowel 3D als 2D.


Zoekt u een ervaren en professionele animatiestudio om 3D visualisaties te laten maken?

19 juli 2016

Fitter Nederland | Uitleganimatie

In samenwerking met Made By Media heeft Bigpixel een 3D karakter uitleg animatie geproduceerd wat het proces van Fitter Nederland uitlegt. Op zoek naar een leuke, frisse en vernieuwende manier om uw verhaal te vertellen? Bigpixel is ervaren in het maken van infomercials en uitleganimaties, zowel 3D als 2D.
24 juni 2016

Medische Explanimation

Bigpixel heeft in samenwerking met Bedrijfsbeelden en Chirurgen een animatie ontwikkelt ter verduidelijking en verbetering van de beleving van patienten. Patienten krijgen een korte uitleganimatie of explanimation te zien, waardoor ze meer en duidelijker weten wat de komende operatie inhoudt. Hierdoor wordt er tijd bespaart aan de dokters kant, maar wordt vooral de patient gerust gesteld en duidelijk geinformeerd op begrijpelijk niveau. Als pilot is er een infomercial geproduceerd voor het verwijderen van een blaastumor.
4 februari 2016

KWS Plastic Roads | Proces animatie

Bigpixel ontwikkelde een full length 3D animatie voor KWS. Een procesanimatie van een revolutionaire ontwikkeling. Wilt u ook uw processen of innovatie visualiseren en naar uw doelgroep brengen op een duidelijke, indrukwekkende wijze?
4 februari 2016

Remeha | 3D animatie voor kerstgroet

Bigpixel heeft met 3D karakter animatie een originele kerstgroet geproduceerd voor Remeha. Een leuke en creatieve manier om het jaar af te sluiten. Op zoek naar een leuke, frisse en vernieuwende manier om uw verhaal te vertellen? Bigpixel is ervaren in het maken van infomercials en uitleganimaties, zowel 3D als 2D.